Eurokangas +/-

Högen med tyger jag släpade hem från Eurokangas igår pryder arbetsbordet. Mestadels materialprover till tre brudklänningar jag har på gång just nu, men även tyg till två andra beställningsdarbeten, och smått till mig själv. Gött. Eurokangas har sina fina sidor. Relativt stort utbud. Tvättråd och materialsammansättning till alla tyger. I centrum. Men tammefan vilken bitter personal de har! Riktiga surnippor allihop .Och så jäkla bajsig servic ännu till… Todde jag tills igår då jag fick betjäning av stans trevligaste kvinna. På något underligt vänster lyckades denna ståtliga varelse hjälpa fem kunder på en gång, med harmonisk röst och vänliga ögon, medan resten av tanterna sprang omkring som värsta virrpannorna och ignorerade folk.

Oj voj. Elaka tanter är av värsta sort. Så ska du handla i Eurokangas – se till att gå dit tidigt på morgonen, eller sök upp den två meter långa kvinnan. Hon är snäll. Lovar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s