Helsinki 12 h

Tolv timmar i huvudstaden idag och jag hann klämma in sjumiljoner möten och ärenden. Icke illa. Såhär förlöpte dagen, ungefär..

Tidigt tåg till Helsingfros. Brunch på Ekbergs Cafe´ med en vän. Kände oss som riktigt typiska finlandssvenskar. Snarvel snarvel. Jag. Älskar. Morgonmål.

Promenix i solen och mera snarvel. Började längta till stugan något ohygggggligt mycket. Helsinki har sina fina sidor.

Handlade bas t-shirts på Monkey. Viskos, vilket är helt okay. Naturmaterial så det andas bra, men skrynklar lätt. 8 euro. Gav Gina Tricots ”Perfect tee” ett försök men de var aldeles för tunna enligt mig. Not good.Hittade äntligen ett par oversize jeansen som jag suktat efter. H&M evigt trogen.

Eurokangas. Träff med en kund för att köpa tyg till hennes klänning.

Träffade min svägerska och gudson. Drack en smoothie och lånade lill-sötisen och gick vidare till Café Esplanaden medan mamsen hans var hos tandläkaren. Åt världens största bulla (eller sågade åtminstone i den) tillsammans med mina favvo-brudarna, och sötaste och snällaste pojken i stan såklart.”Såga såga såga”

Insåg att det är påsk snart. Jag ska äta ägg, i mängder.

Tillbax till Eurokangas med kund nr 2 för att hitta tyg till hennes brudklänning. Inhandlade även materialprover till två andra klänningar och en del till mig själv. Kassen vägde tre ton odch jag var svettig.

Tåget hem ganska exakt 12 timmar efter avfärd, i sällskap av min solbrända vän. Och det var det. Otroligt hur mycket man kan klämma in på en dag med hjälp av bra planering och öppet sinne. Mitt sinne slocknar desvärre strax så kastar veven och ger efter för den lockande sängen.

Night.

4 reaktioner på ”Helsinki 12 h

    • jag vet, Riktig Skogbergare! De galna e ju att han liknar Johan så jäkla mycket. I Frankrke trodde dom det var hans barn:D

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s