one man´s trash, a nother man´s treasure

Jag har sedan sjuhundra år tillbax varit en loppisfyndare. Övat ögat och lärt mig hitta bland all skit. För ja, det mesta som säljs är tyvärr skit. Den senaste tiden har det blivit mest inredningsprylar till mitt nya hem, men nu när våren kommer och jag börjar likna en mänsklig varelse med lite färg på kinderna intresserar även kläderna mer. Var uttråkad på matpausen idag så sprang över till loppiset på andra sidan gatan (Tenavatupa, Köpmansgatan. Karis) och kytta. SMOCK-fullt där inne och en massa snoriga bajsplagg om jag ska vara ärlig, men ibland hittar man skatter. Som idag. En vit glammig cardigan. Med paljetter. Perfekt passform och fint material. Jag blev lycklig.

En finfin klocka till vardagsrumemt hittade jag på samma ställe. 4 euro. Passar suveränt ihop med min nya sänggavel.

En reaktion på ”one man´s trash, a nother man´s treasure

  1. Pingback: Stickade bomberjackan | elinsss.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s