oil and shoe love

Nyoljat loppsifynd – Vagabond skor

Städat. Oljat bord. Hängt upp en skylt. Skrubbat dörrar. Smörjat in skor. Gudomliga söndagen. Även om jag är lite rädd att jag tappat talangen att slappa? Nåväl, teak bordet ärvt av farfar fick ny olja. Gäller att vårda skatterna man har gott folk. Är förbannat kär i det där bordet. Likaså i läderskor. Och efter att ha bott tillsammans med en hysterisk skofreak som vet allt om skokrämer och skötsel av läder (Janni – som fyller år idag. GRATTIS! Hoppas presanten kom fram på posten?) så vårdar jag mina som om de vore gjorda av guld. Nyaste paret i skaran är Vagabond kilklackarna som jag fyndat secondhand för en fjärdedel av originalpriset. Hullut. Med tanke på att jag dregglat över exakt samma modell i butiken. Och tro mig, de klarade fystestet (Affes dansgolv, 2 timmar. Ändå som nya).

Måndagen har varit lite lugnare. Lång arbetsdag och fler fenomenala loppisfynd. Jag har ryslig loppis-flow på gång. Återkommer.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s