After Eight

Grattis Henrica!

Pinsamma vessa-foton som förr i tiden, vilket Sandra bjuder mer på. Fortfarande lika asiga vessor som för 6(!) år sedan då vi var 18-åriga stammisar.Tackar mina förträffliga gener att jag sällan lider av dunder-krapula, men tröttheten äter upp mig inifrån och är rädd att jag faller i koma om jag lägger mig på sängen. Så istället drar jag igång mina vanliga söndagssysslor – storstädning och jobb i studion.  Men bilderna på kameran kräver först lite förklaring.

Kände mig som 18 pånytt då vi firade Henricas födelsedag igår med bruttorna. 24 år. Känns som en bra ålder. Om knapt en måndag fyller jag själv. Decibelnivån på femtusen, vin i överflöd och sällskap av mänskliga varelser som begriper vad man säger. Flickor. Härliga, snälla flickor. Drog vidare till Affes (Nox) och på basen av bilderna skulle man kunna tro att jag pussat Mikko Sipolas* fötter som värsta groopien då han spelade. Lysande man! Men i verkligheten studsade jag på som en pingisboll i en timma eller så på dansgolvet. Kände mig för en gångs skull inte som hundra år på krogen och fiilisen var huippu. Fåniga wc-foton han vi också med, en tequila eller två och mannen min skulle såklart ha vakio pizzan innan vi hoppade in i en taxi och åkte hem. En riktigt lysande utekväll som verkligen behövdes efter min bedrövligt stressiga vecka.

Tack brudar! Nu, damsuga.

* Ni röstar väl på Mikko i The Voice? Min favorit.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s