jacket-love

Sliten kvinna. Men så jäkla skönt med produktiva dagar. Dagens high var mitt loppisfynd – mönstrade jackan från H&M. 6 eurosar. Ändå sedan jag såg den här har jag varit lite kär och och skojar inte då jag säger att den nästan hoppade på mig av misstag på Karismas loppis (Köpmansgatan/Karis) när jag kollade på lampor. Rätt storlek dessutom. Livet ler lite extra ibland. Ska bara sy in ryggen en aning så att kanten inte vippar, vilket är snorenkelt. Så nu är helgens outfit kirrad då vi ska fira käraste Henrica som fyller 24 år idag. Gratulis bruden! Du är bäst.

Sovmorgon imorn. Wowoooow.

3 reaktioner på ”jacket-love

  1. Nu e ja gammal, o snart du också. Hej what’s up med din hårfärg? På en bild har du mörkt o ja ska kommentera om du färgat, men sen har du tillbaka till din egen igen o ja blir förvirrad! Fint oberoende! Ringer dig om en timme! 🙂 ❤

    Gilla

    • haha ja ha nog int färga på ett tag 😀 Beror nog på ljuset på bilderna bara.. JEJEJ LÖRDAG idag. Ses ikväll! 🙂

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s