hairy monday

Men vad hände riktigt med min frilla sommaren 2009? Jiises. Mitt lurviga hår har inget med denna måndag att göra. Råkade bara hitta en massa kuliga bilder då jag fixade ihop födelsedagskort till mannen nyss. Han blir förresten stengammal. Måndagen har tillochmed varit riktigt gemytlig. Underverk. Men har varit busy busy med jobb, träning, bokföring och hela radiramsan så återkommer imorn då jag är utvilad och nyduschad och fräsch och glad och allt detdär. En proto på bröllopsklänning med släp ska sys ihop imorn bitti. Provning på eftermiddagen. Så vi tar det då.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s