colour

Vårklädern är framplockade i Canny/Axel Lindströms

Äntligen färg! Under den senaste veckan har vi plockat fram alla vårkläder på jobbet/Canny och förbanna vad fräsch det ser ut med lite färg på kläderna. Zombie-finnarna får lite liv i sig här i byn. Inklussive jag själv. Det där med frillor och frallor och rutor och ränder är inte jag, men vi har också många fina, enkla t-skjortor i olika färger. Oversize t-skjorta. Svarta lösa chinos. Sandaler. Min favorituniform. Om ett par veckor går jag inte med något annat.

Ännu en lördagstur undan. Miljoner människor. Märks att det är vår i luften. Och nu ska jag njuuuuuuuta av min nästan lediga helg. Gåbben brevid mig är rastlös.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s