todays outfit – or not

Fånig bild från lördagen

Lite synkkä att jag inte håller på med dagens outfit. Då kanske jag tillochmed skulle kunna vara lite snygg ibland! Som på lördag. Då jag hade kammat hår och paljettväst och läppstift och grejer. Duktigt som fan. Denhär morgonen har jag jobbat några timmar i studion efter vakio springrundan – utan att duscha däremellan. Så ni kan ju föreställa er hur jag ser ut nu i mina collegebrallor från 2007 och svettigt hår och t-skjorta som luktar surt och har ett enormt hål under vänstra armen. Långt ifrån paljettväst och lockar. Men ganska skönt det också.

Morning gott folk. Strålande humör! Duschen. Gummistövlarna på. Och så till jobb på  eftis.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s