fleemarket treasures

Trots några skapliga vinglas igår kväll – grymt roligt St Patrick´s day firas i Serendi Pity – var jag på hugget i förmiddag. Gick efter bilen och körde till Billnäs loppiset som jag aldrig besökt tidigare. Är på jakt efter utemöbler till min balkong serrni. Snart läge att dricka kaffe i morgonsolen. Aaaah. Några utemöbler hittade jag inte men många andra skatter bland skrotet. Bland annat en hel rad gamla Husqvarna symaskiner. Där stod de och samlade damm. Stackrana. Så sjukt vackra. Hade gärna räddat allihop men har blivit lovad farfars systers gamla symaskin i samma stil, så lät bli.

Nu måste bara pappa hjälpa mig hämta symaskinen. Och utemöbler får jag hitta någon annanstans. Tips anyone?

2 reaktioner på ”fleemarket treasures

  1. Hejps, symaskinen som väntar på dig finns i min fammos garage och jag har nyckeln till garaget, så nästa gång jag kommer till dig med tyg eller för att prova klänning så kan jag hämta maskinen med mig 🙂

    Gilla

    • låter grejt! Eventuellt ska ja ti eurokangas på onsdag morgon. Ringer dj imorn så ser vi om vi kommer fram till nåt 🙂

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s