bitter one

Söndag. Sov halva förmiddagen och efter loppisbesöket hade jag tänkt underhålla mig med socialt sällskap resten av kvällen. Film-häng hos vännerna. Gourmetmat alá köttpirog med Sininen lenkki kockat av mannen (tyvärr, jag skojar inte). Men nej. Köttpirogen var mums. Men livet är för kort för att se skit filmer. Efter en halv timma böt vi film och då den andra inte heller var något att hänga i julgranen gasade jag hem för att jobba i studion istället. Bytt dragked i två jackor. Sytt in byxor. Sånna där små kundarbeten som egentligen inte är så kuliga att göra, men ändå ska fixas i nåt skede.

Jag är på vippen till bitter. Det kanske märks? Hormoner som sprutar runt i kroppen som små lömska pirun. Biter ihop och piggar upp mig med nya avnitt av Jersey Shore. Ni har väl inte missat den serien? bäst.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s