birthday finally over

Nyss hemkommen från en rysare till handbollsmatch. Svettigt värre. En spy-luktande unge satt dessutom brevid oss hela matchen. Mystiskt. Ska bara kasta in en smirglare och sitta en halv minut i soffan och så vidare och umgås med folket i Serendi Pity. Efter tre dagars födelsedagsfiras på jobbet med mycket kunder är jag så sjukt slut i kroppen att jag farar för att somna med pannan i bordet ikväll. Dock inte av alkohol. Två beställningsarbeten ska slutföras imorn, men några glas befriande vin blir det kanske. Det är ju ändå lördag endast en gång i veckan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s