coreldraw x3

YAAAAAAAAAH! Ni kan inte förstå lyckan. Jag har äntligen fixat Coreldraw på min dator. Det bildbehandlingsprogram vi använde i skolan och som jag blivit beroende av. Vad som gör mig ännu gladare är att det var min förra klasskompis Anna som orkade skicka programmet på en sticka åt mig, efter att jag gråtit ut mitt problem på FB. Tänk att det finns fina människor som ställer upp bara sådär.

Någon gång när jag har 500 eurosar överlöps (som om det skulle hända lixom) ska jag investera i Coreldraw x5. Tills dess duger version x3.

TACK ANNA!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s