Har jobbat ihjäl mig så tänkte slappa hela kvällen och posera snyggt ala’ Heidi Klum i den mönstrade klänningen. Men nej. Det sket ju sig. Otippat. Jag och självutlösaren är inte goa poolare. Efter pinsamt många  försök (34 för att vara exakt) gav jag upp. Såg ut som en hypnotiserad påse nötter på varje bild. Så ni får helt enkelt lita på mig då jag säger att den sitter som en smäck!

Kjollängden lämnade jag klassiskt ”lång” så att plagget passar till alla tillfällen, både bröllop och dop och hela faderullan. Korta klänningar – big nono enligt mig. Materialet är lustigt på ett bra sätt och livet sitter perfekt, även om jag inte gjorde någon proto innan. Känner min kropp så väl vid dethär laget så kunde såsa ihop ett mönster på basen av baskliv+kjol på halvtimman. Smidigt.

Ska sy upp några klänningar till i andra färger – bland annat helsvart – och material till sommren. Bra att ha i garderoben. Och så fick jag en beställning på en likadan modell idag också. Gött!

Kanske Nina hjälper mig fyra av vettiga pics då jag har sytt några fler?

Kommer att markera midjan med något bälte då plagget ska användas.  

14 reaktioner till “the litte black dress

    1. super! it´s a date. Eller kanske inte 😀 men ska se till att fixa ihop några till så ser vi vad det blir…

      Gilla

    1. ja det är flera som har frågat efter snygga axlar så ska ta och göra ett inlägg om det i nåt skede 🙂

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s