no-lifer

Utsikten just nu i min städade studio.

Dagens saldo blev 8,5 timmar jobb i Canny och därefter 3 timmar till i studion med diverse sömnadsprojekt. Nu är körklänningarna så gott som klara och klänningen till mig själv hänger färdig på provdockan. Det är nog attans tur att jag tycker det är roligt. Annars skulle man kunna missta mig för att vara en sorglig no-lifer.

Ska försöka såsa ihop bättre bilder på min klänning senare i veckan. Jag gillar den. Mycket mycket. Och jag gillar också min sovmorgon imorn. Massor.

4 reaktioner på ”no-lifer

  • tackar tackar, roligt å höra! Det finns garanterat mycket saker som du behärskar miljoner gånger bättre än mig. Har ju trots allt studerat sömnad 🙂

   Gilla

 1. Verkligen stilig klänning du sytt dig själv! Och snygg färg på körklänningarna. Jag är så glad för alla syjobb du redan fått som företagare. Och att du fått uppdrag av en kör i H:fors verkar enligt mig som om ditt företag anlitas av andra än bara bekantas bekanta. Fina pipor!

  Gilla

  • Tackar och bokar. Ja jobber rullar in, kan inte klaga. snarare synd att jag hamnar tacka nej till en del då mina ”vanliga” jobb måste skötas. Det roliga är att de flesta kunderna är obekanta för min sedan tidigare! Bekantas bekanta som mailar. Blir lika gla´och förvånad varje gång folk vågar höra av sig:)

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s