Tips. Tvättservettar att kasta med i tvättmaskinen som jag nämde om tidigare. De suger upp överflödigt pigment och minimerar risken att kläderna färgar av sig på varan. Funkar fenomenalt! Nyttiga för sådana som mig som bor själv och inte alltid har tillräckligt med byk för att färgsortera. 15 servetter för ca 4 euro. Finns på mitt jobb (Axel Lindström, Karis) såklart.

Testa.

3 reaktioner till “colour catcher

  1. Jag fick ett prov någonstans ifrån för ett tag sedan och har testat dom men däremot inte vågat blanda färger ändå. Vågar man det menar du? Jag har mest använt dom ifall jag skulle få med något felsorterat…

    Gilla

    1. jooo jag blandar åtminstone svart tvätt med annat tvätt med hjälp av servetterna. Har inte märkt att det skulle missfärgat något. Så kör hårt! (OBS! 40 graders tvätt)

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s