creativity hit me

Prick kl 21.00 kändes det som om kreativiteten hade slagit mig i skallen med en köttgryta. Slut på deppandet elin. Skärp dig! Det kliade frrrruktansvärt i fingrarna. Tvungen. Att. Producera. Något. Till mig själv för en gångs skull. Här en liten sneak peak på vad det blir. Mamma, känner du igen tyget? Hade gärna fortsatt några timmar in på natten men vill bevara grannsämjan så tvingar mig själv att sluta brumma med maskinerna strax efter kl 22. Lite sorgligt, eftersom jag jobbar som effektivast på natten – och glömmer bort tiden då lysrörslampan i studion skiner som om det vore mitt på ljusa dagen.

Vad skulle det månne kosta att ljudisolera ett rum? Får avsluta projektet imorn istället. Mitt förjäkliga humör blev åtminstone en gnutta bättre. Bra så. Gonatt.

5 reaktioner på ”creativity hit me

 1. Jestas vilken fin modell! 😀 säg till när du hae tid att sy en likadann till, för en sån vill jag köpa!

  Gilla

 2. Men har symaskinerna faktiskt sånt ljud att det hörs till grannarna?? Jag tycker du ska gasa på bara! Man måste ta vara på kreativiteten när den kommer 🙂

  Gilla

  • Så sant så :/ Min granne under mig påstod det nog hörs lite, men inte stör. Men själv sku jag nog bli galen om någon syr mitt i natten rakt ovanför mitt sovrum då jag försöker sova 😀

   Gilla

 3. Pingback: no-lifer « elinsss

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s