Vilket fynd! Udda och bekväm stol som jag släpade hem från loppis idag. Efter gårdagens bedrövelse (seriöst, jag var lipfärdig. Misstänker schizofreni) har jag haft en sån där sjukt givande dag där allting bara klaffat. Handlat 15 meter tyg till ett beställningsarbet. Hittat ful-skor. Stirrat mot solen. Jobbat på eftis.

Och så stolen. 8 euro. Missionstorget Ekenäs (tack Nina för tipset). Love it. Dynan surra jag i roskis. Stolen är bekväm även utan. I arbetsrummet får den inte plats men vid fotändan av sängen gör den sig ypperlig som klädhängare. Ojvoj, har sjumiljoner mer grejer att berätta men nu är det brådis. Ska hinna motionera innan mannen bjussar på middag. Lyx.

Resten tar vi imorn.

6 reaktioner till “chair and other nice stuff

    1. tack ja gillar den start själv. Och extra sköj att fynda på loppis 🙂

      Gilla

    1. haha så det kan råka sig:D Tur att du inte köpte båda;) eller kanske ”min” kom in senare…

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s