Ta-daaaa! Låt mig presentera årets hus. Jag och älsklingen har ikväll, lik som varje år, såsat ihop ett pepparkakshus och några fula pepparkakor.  Arkitekten och deko ratören (läs: jag och Johan) är relativt nöjda över årets tvåvåningshus med takterrass. Jämfört med förra årets dass så är det här rena rama slottet.  Formar och modeller har vi aldrig brytt oss om att använda utan gör egna versioner av allt. Roligare så. Och ack så mycket fulare. Det förklarar varför man hemma hos han/mig kan äta pepparkaka i form av balle, tusenfoting eller noshörning … med lite fantasi. Fint så.

Kan vara svårt å tro att jag är formgivare till yrket..

En reaktion till “our november tradition

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s