Jag håller på att sy 36 meter bordslöpare som bäst. Yep. TRETTIOSEX meter löpare som skall kantas. Det är många meter det. Tur att jag har tråkigt på jobbet. Hjälper serrni till med dekorationerna till min kusins bröllop som firas i augusti. Kul att man kan stå till stjänst på många sätt. Färgen är sjukt fin, men det förblir en hemlis fram till bröllopet.

Bara 27 meter kvar…

3 reaktioner till “36 meter wedding decorations

  1. ska int försäga mig om någo brüllupsdetaljer, utan tänkt bara säga att ja gillar de nya avskalade utseendet på bloggen – å den nya headern (eller vad de nu heter, säger totalt icke-insatta jag) e fantastisk!

    Gilla

    1. tack syster! ja försöker göra lite förbättringar så att det går att lägga ut större bilder 🙂 Ser roligare ut då. Meddela om nåtser helknasigt ut i stora skärmen (jobbar ju med min mini-läppäre!).

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s